Vil du bo i en grønnere kommune?

Holmehøj ligger i forlængelse af Gundsømagle, som hører til Roskilde Kommune. Med de talrige naturoplevelser er det ikke underligt, at der tænkes meget grønt i Gundsømagle. Udstyknmingen er nabo til Guldysseskoven på 300 Ha, som forbinder Gundsømagle med Jyllinge via et netværk af naturstier, så man både kan få naturoplevelser i skoven og nemt gå, løbe eller køre på cykel til Roskilde fjord.

Men man kan naturligvis også tilbyde alle de servicefaciliteter, der forventes tilbudt af en moderne kommune. Også logistisk er Holmehøj ideel.  Lægehuset ligger inden for gå-afstand og skolevejen er trafiksikker. Børnehave og vuggestue ligger på den modsatte side af vejen.

For den travle familie bliver alt lettere med den kommende Frederikssund motorvej. Og ellers ligger S-toget i Veksø kun få kilometer væk.

De golfinteresserede har også noget at se frem til – ved Stenløse, kun få kilometer nord for Gundsømagle, ligger Værebro Golfklub i et smukt kuperet terræn. Jo, Holmehøj er et attraktivt sted at bo for alle aldersgrupper.

Få alle fakta om kommunen her http://www.roskilde.dk/